Precisiesloop

Voor precisiesloop- en demontagewerkzaamheden kunt u uitstekend op ons bouwen. Voor het verwijderen van bijvoorbeeld vloeren of voor het weghalen van wanden. Wat we ook vaak doen, is het verwijderen van de uitgezaagde betonresten uit een sparing. We kunnen daarbij zelf voor de afvoer zorgen.

Boren
Precisiesloop voor als het ècht nauwkeurig moet!
Zagen
Precisiesloop voor als het ècht nauwkeurig moet!
Hakken
Precisiesloop voor als het ècht nauwkeurig moet!

Precisiesloop

Voor precisiesloop- en demontagewerkzaamheden kunt u uitstekend op ons bouwen.

Voor het verwijderen van bijvoorbeeld vloeren of voor het weghalen van wanden. Wat we ook vaak doen, is het verwijderen van de uitgezaagde betonresten uit een sparing. We kunnen daarbij zelf voor de afvoer zorgen.

Boucharderen en fraisen

Boucharderen is het opruwen van een wand of vloer voor een betere aanhechting. Ook passen we deze techniek toe  om een vloer antislip te maken met behulp van een lamellenfreesmachine of om een cementfilm van betonnen vloeren en wanden te verwijderen. In sommige gevallen is het doel van boucharderen alleen van esthetische aard. Mooi dat we dit ook beheersen.

Betonslijpen

Betonslijpen is precisiewerk en vraagt om vakmanschap op de vierkante millimeter. Het is precies de ruimte waar onze specialisten zich in thuis voelen. Om machinefunderingen exact waterpas te maken of om net die paar millimeter aan oneffenheden weg te werken.

Neem contact met ons op