Certificering

Bij Dikkerboom leveren we vakwerk en stellen we hoge eisen aan onszelf. Deze toetsen we in de praktijk en scherpen we continu aan. Dat we op meerdere gebieden gecertificeerd zijn, is hier dan ook een logisch gevolg van. Lees ervaring

ISO 9001:2015

Deze internationale standaard voor kwaliteitsborging is al jaren geïntegreerd in onze systemen, maar nu zijn wij als een van de eerste bedrijven in de bouw gecertificeerd volgens de nieuwe norm! De processen binnen ons bedrijf worden door deze standaard helder en inzichtelijk. Hierdoor is bij ons sprake van een continu verbeterproces. Een voordeel voor u als klant, en voor ons als organisatie.

Download

VCA**

De maatschappelijke ontwikkelingen om ons heen spelen een belangrijke rol. Veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu hebben de laatste decennia een steeds nadrukkelijker rol verkregen. Ook in onze bedrijfsvoering. Wij werken bij Dikkerboom volgens de VCA**-standaard en hebben veilig werken dan ook hoog in het vaandel.

Download

CO2 Footprint

Dikkerboom heeft zich voor de periode van 2013 tot 2018 een reductiedoelstelling van 10% per FTE ten doel gesteld. Deze doelstelling is ook afgelopen jaar (2017) weer gerealiseerd: we hebben een CO2-uitstootreductie van 23% per FTE behaald!

Download

CO2 Emissie verklaring

Verificatie ten behoeve van de CO2 Prestatieladder.

Download

Erkend leerbedrijf

Sinds 1 juli 2010 zijn we als Dikkerboom Betonboringen B.V. door Fundeon erkend als officeel leerbedrijf voor de opleidingen:

  • Assistent bouwen, wonen en onderhoud
  • Betonboorder

Download

BRL 0509 

Wij beschikken eveneens over het KOMO-procescertificaat voor het achteraf aanbrengen van constructieve ankers in verharde betonconstructies volgens de in BRL 0509 gestelde eisen.

Download

WKA-gegevens

Ga naar deze pagina om onze WKA gegevens in te kijken

WKA-gegevens